Star Chips devin Lay's, din ianuarie 2007

Sambata, 13 Ianuarie 2007, ora 06:52
2221 citiri

Chipsurile Star Chips vor purta denumirea de Lay's, cele mai bine vandute chipsuri din lume, iar schimbarea urmeaza unei campanii de modernizare a mijloacelor de productie, se arata intr-un comunicat emis, vineri, de companie.

"Nu e intamplator faptul ca Star Chips primesc numele de Lay's, chipsurile cele mai bine vandute in intreaga lume, intr-un moment in care piata s-a maturizat si exigentele romanilor sunt din ce in ce mai mari. Este momentul in care consumatorii din Romania aleg produsele care le ofera satisfactia gustului deosebit si garantia calitatii", a declarat, vineri, directorul general Star Foods Romania, Sotiris Yannopoulos.

Pentru realizarea acestor standarde, Star Foods a realizat o serie de investitii in 2006 pentru marirea capacitatii de productie si pentru modernizarea mijloacelor tehnice.

"Chipsurile Lay's nu contin conservanti si coloranti artificiali, dovedind respect fata de exigentele in cresterea ale consumatorului", declara Sotiris Yannopoulos.

Parte a grupului PepsiCo, lider mondial in industria alimentara, specializat in producerea si distributia de bauturi si alimente, Star Foods este lider in categoria de chipsuri si snacksuri in Romania. De asemenea, chipsurile Lay's sunt o marca inregistrata a PepsiCo.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)