Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Etichetele cu holograma devin obligatorii

Etichetele cu holograma devin obligatorii

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania va initia un program de marcare cu eticheta de securitate a produselor originale, de tip Holograma Pro Q, pentru a proteja interesele si drepturile consumatorilor.Aplicarea sistemului de marcare securizata a reperelor originale are avantajul protectiei marcii comercializate, a securizarii lantului de distributie, dar si de monitorizare a pietei.

Potrivit Asociatiei, in acest fel se realizeaza atat protectia comerciantilor ce doresc sa desfasoare un comert licit, dar si protectia consumatorilor, combaterea contrafacerilor si promovarea produselor si serviciilor de marca si de reala calitate.

Solutia tehnica este marcajul securizat de tip Holograma Pro Q, al carui design de inalta securitate este inregistrat la Hologram Manufacturers Association. Eticheta de securitate este validat de calitatea exceptionala si proprietatile cu totul deosebite ale materialelor ce confera posibilitatea aplicarii pe o gama larga de produse si exclude desprinderea ulterioara.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor precizeaza ca implementarea acestui proiect nu implica pentru comercianti costuri suplimentare, dar confera plusvaloare. Aplicarea marcajelor se realizeaza cu ajutorul uni aparat cu costuri neglijabile, iar avantajele si beneficiile sunt evidente.

Solutia propusa are ca argument controlul pietei in orice moment si reprezinta, in prezent, unica metoda de asanare a pietei negre si a importurilor paralele, dar pentru combaterea contrafacerilor si falsurilor, de stopare a fenomenului si de promovare a produselor si serviciilor de marca.

Bloombiz.ro

Investmania.ro - Primesti 10.000 vRON si inveti sa investesti pe Bursa !

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1071 ori