Azomures inregistreaza pierderi de milioane de dolari

Joi, 02 Februarie 2006, ora 12:55
850 citiri

Conducerea combinatului de ingrasaminte chimice Azomures a declarat ca se inregistreaza pierderi de milioane de dolari deoarece, la ora actuala, nici o instalatie de pe platforma combinatului nu mai functioneaza. Unica instalatie care mai functiona dupa decizia de oprire a furnizarii gazelor catre combinat, cea de melanina, a fost si ea oprita.

Intr-un comunicat emis de conducerea companiei se arata nedumerirea privind decizia Dispeceratului National de Gaze Naturale Bucuresti de sistare a furnizarii gazelor in conditiile in care Azomures are un contract care se refera la furnizarea gazelor iar plata a fost achitata in avans.

In ciuda faptului ca Dispeceratul National de Gaze Naturale Bucuresti a primit datele privind cantitatile necesare functionarii in conditii normale a combinatului Azomures, societatea din Targu Mures nu primeste pana acum deloc gaze naturale.

In aceste conditii, combinatul Azomures poate ajunge sa aiba pierderi irecuperabile iar agricultura s-ar putea confrunta cu o criza a ingrasamintelor chimice.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!