Solutia Engineer Moving pentru managerii care aleg sa externalizeze anumite servicii

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 18:22
1563 citiri
Solutia Engineer Moving pentru managerii care aleg sa externalizeze anumite servicii

O companie orientata spre progres are nevoie de o dezvoltare durabila in timp, bazata pe milestones clare, activata de folosirea optima a resurselor financiare si umane. Iar odata cu dezvoltarea, este necesara o largire a numarului de angajati si a spatiului de lucru disponibil pentru acestia.

Insa mutarea intr-un spatiu mai mare vine cu provocarile ei: cum anume se poate face mutarea incat sa nu se intrerupa activitatea angajatilor, care e cea mai simpla metoda pentru a transporta bunurile din biroul vechi in noua locatie si, mai ales, cum sa ai siguranta ca nu pierzi vreun document important in timpul acestui proces.

Progresul necesita resurse pe care o companie ar trebui sa le poata obtine in orice moment, dezvoltarea rapida avand un mare impact asupra felului in care sunt gandite si pregatite bugetele. O companie care alege sa "creasca" in viteza si este dispusa sa investeasca bani pentru asta, nu isi permite greseli sau amanari. Practic, se creaza un lant in care nu pot exista verigi slabe.

Aspectele precum schimbarea biroului reprezinta niste probleme de care orice manager de companie s-a lovit, in special dupa primul pas inainte, cand a observat ca operativitatea in timpul mutarii poate scadea considerabil. Pentru a avea o garantie ca probleme dispar in timpul procesului de mutare, este util sa contractezi o firma care ofera servicii profesionale de transport, mutari si depozitare - pentru ca un profesionist cu experienta nu te va pune in postura de a nu avea toate documentele sau tot echipamentul de lucru la locul lor, in timp.

Engineer Moving este o companie care presteaza astfel de servicii, firma formata dintr-o echipa de management axata pe aducerea de plus valoare colaboratorilor si o echipa de logistica cu experienta in domeniul mutarilor de birouri si transport, cu un portofoliu de peste 300 de clienti de renume international printre care KFC, Pizza Hut, Hostway, MaxBet sau Asirom.

Daca te afli intr-o situatie similara si vrei sa iti muti biroul intr-o alta zona din oras sau chiar in alta localitate, compania Engineer Moving iti poate veni in ajutor, echipa oferind solutii optime in domeniul transportului de mobilier, fie ca ai nevoie sa il transporti intr-o saptamana sau in urmatoarea zi.

Toate obiectele care sunt mutate sunt protejate cu materiale speciale (paturi speciale pentru mobilier, folie cu bule de aer, folie stretch), astfel incat totul sa decurga conform planului, iar mobilierul sa ajunga in stare perfecta la destinatie. Un lucru foarte important de stiut, in special daca ai in biroul tau mobilier clasic, oglinzi sau electronice pe care le doresti mutate si montate in noul birou.

Legatura comerciala incepe cu un telefon sau cu o vizita la biroul acestei firme de mutari, unde se discuta cu reprezentantul companiei si, in functie de necesitati, se aleg serviciile si numarul de persoane necesare pentru a efectua mutarea in conditii optime. Vorbim, evident, despre optimizarea timpilor de lucru, dar si a costurilor pentru intregul proces.

Serviciul poate fi folosit de catre orice firma, indiferent ca aceasta va trebui sa mute cateva birouri si calculatoare in acelasi oras sau este in postura in care muta cateva zeci de birouri, echipamente, documente si alte materiale in cealalta parte a tarii.

Echipa Engineer Moving ofera si solutii pentru companiile care doresc sa aleaga alt mobilier pentru noua locatie si au nevoie sa elibereze un birou si sa depoziteze mobilierul vechi. Avand disponibil un spatiu de stocare la sediul din Bucuresti, pe Bulevardul Timisoara, nr. 104E, Engineer Moving are grija ca toate bunurile sa fie in siguranta, depozitul fiind pazit si supravegheat video non-stop.

Iata cateva dintre motivele pentru care clientii exigenti ai companiei aleg mereu serviciile Engineer Moving: folosirea de resurse care nu sunt din cadrul companiei, dar care reprezinta un cost accesibil pot fi folosite strict in situatiile necesare si vin cu un timp de livrare scurt si ajuta la progres. Si progresul este imposibil fara adaptare.

"Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything." - George Bernard Shaw

#firme transport, #transport birouri, #mutat firma, #firma mutari Engineer Moving, #externalizare servicii mutari , #Firme transport