Mutarile sunt specialitatea noastra

Vineri, 27 Martie 2015, ora 15:12
1345 citiri
Mutarile sunt specialitatea noastra

Premier Moving & Storage a implinit 15 ani de existenta, perioada in care am mutat nenumarate familii si am ajutat foarte multe companii, oferindu-le servicii de relocare si depozitare la cele mai inalte standarde.

Dorim sa multumim, pe aceasta cale, clientilor si colaboratorilor care au avut incredere in compania noastra, iar celor care inca nu ne cunosc, avem placerea sa ne prezentam, asigurandu-i ca alaturi de noi, mutarile devin o experienta placuta.

Studii recente arata ca mutatul este unul dintre cele mai stresante evenimente din viata unui om, presupunand atat efort fizic, cat si psihic. Nu este vorba doar despre transportul efectiv al mobilierului si obiectelor din casa sau sediu de firma, ci si de protejarea acestora, de impachetare, de manuirea cu atentie pentru evitarea deteriorarii mobilierului sau a bunurilor care vor fi manipulate.

La acestea se adauga si timpul care trebuie acordat unei asemenea activitati, timp care, din pacate, este foarte greu de gasit in ziua de azi, cand ritmul alert al vietii cotidiene ne mentine intr-o fuga continua, in care orice ora libera ar trebui sa fie folosita pentru relaxare si refacerea puterilor, alaturi de familie si de cei dragi.

Premier Moving & Storage ofera servicii care ii scutesc pe clientii nostri de toate neajunsurile si eforturile pe care le presupune o relocare. Aceste servicii constau in mutari locale si internationale, mutari de birouri, relocari, transport de mobila, mutari de echipamente IT, mutari si transport de animale de companie, schimbarea locuintei.

De asemenea, firma noastra ofera, in Bucuresti, servicii de depozitare pentru bunurile dumneavoastra, servicii de distrugere arhiva, cat si servicii de reciclare si curatenie in locuinta sau sediul firmei.

Suntem printre putinele companii de mutari care presteaza servicii complexe, care cuprind, in cazul unei relocari internationale, efectuarea formalitatilor de import si export, impachetarea si despachetarea mobilierului si a obiectelor personale, dezasamblarea si asamblarea mobilierului atat in tara, cat si in strainatate ("door to door"). Compania noastra ofera si servicii de emigrare si repatriere in Romania, inmatriculari si radieri auto, decuplari sau recuplari la instalatii de gaze, apa si electricitate.

Pe parcursul intregii activitati de mutare, mobilierul, echipamentele si bunurile personale ale clientilor nostri sunt impachetate, protejate si manuite cu mare atentie. Folosirea cutiilor cu umerase speciale pentru transportul hainelor, a foliei de plastic cu bule pentru protejarea mobilierului si a obiectelor fragile, a rolelor cu 5 straturi de carton, a hartiei fara acid, a cutiilor de carton foarte rezistente, special ranforsate pentru transportarea echipamentelor electronice si electrocasnice, a cutiilor speciale pentru transportul tablourilor cu sau fara rama, a cutiilor pentru saltele, precum si a cutiilor de lemn pentru obiectele de arta sau fragile, concepute pentru fiecare obiect in parte, sunt o dovada a respectului si grijei pe care le purtam clientilor nostri.

Mutarea intr-o noua locuinta sau intr-un nou sediu de firma se face intr-un mod foarte bine organizat, pe baza de inventariere a intregului mobilier si a bunurilor si obiectelor care fac obiectul relocarii.

Premier Moving & Storage are o vasta experienta in mutarile rapide de birouri ale firmelor mici, bancilor, reprezentantelor diplomatice, precum si a organizatiilor de dimensiuni mari. Personalul nostru este specializat in tehnici de impachetare si despachetare de documente si arhiva, dezasamblare si asamblare mobilier de birou si manipulare de obiecte si echipamente grele si IT.

Fiecare mutare are caracteristici unice, motiv pentru care oferim consultanta gratuita de la inceputul planificarii, pana la finalizarea relocarii. Etapele unei mutari sunt planificarea, livrarea in avans a materialelor de impachetare necesare, etichetarea bunurilor, impachetarea acestora, incarcarea in camioanele noastre, transportarea catre noua destinatie, plasarea si repartizarea conform indicatiilor clientului.

Compania noastra garanteaza cele mai bune preturi de pe piata serviciilor de relocare din Romania. Noi transportam mobila si marfa in Bucuresti, in tara, in Uniunea Europeana si inafara ei pe cale rutiera, maritima sau aeriana.

Logistica noastra asigura un transport sigur, parcul nostru de autovehicule utilitare cuprinzand camioane cu capacitati diferite de tonaj, camioane cu perne de aer, cu lift, carosate, cu temperatura controlata pentru transportul obiectelor de arta, sau cu platforma, pentru incarcarea si transportul autoturismelor.

In cazul in care bunurile dumneavoastra au fost impachetate de angajatii nostri, oferim o prima de asigurare in caz de dauna de pana la 25 000 EUR/eveniment.

Premier Moving & Storage are ca obiectiv si protejarea mediului, incheind in acest sens parteneriate in cadrul proiectului de CASARE DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice), urmarind sa generam resurse din reciclarea DEEE-urilor, in vederea asigurarii unei dezvoltari durabile. Suntem in masura sa colectam, in baza autorizatiilor detinute, toate categoriile de deseuri de echipamente electrice si electronice mentionate in legislatie, inclusiv baterii si acumulatori.

Tratam toate categoriile de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) mentionate in legislatie, cu exceptia echipamentelor de iluminat. Preluarea DEEE-urilor nu implica niciun cost.

Mai multe detalii in legatura cu serviciile noastre gasiti pe site-ul nostru, http://premiermoving.ro/

Ne puteti gasi la sediul nostru din Bucuresti, Str. Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 6, sector 2.

Tel.: +4021.252.09.71

Fax.: +4021.252.09.71

Tel. Mobil: 0723.290.290 / 0732.199.999

e-mail: romania@premiermoving.ro

#firma transpor, #Premier Moving transport, #firma mutari , #Firme transport