Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Privatizarea Rulmentul Brasov pe ultima suta de metri

Privatizarea Rulmentul Brasov pe ultima suta de metri

La sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, s-au desfasurat negocieri sustinute intre comisia de negociere si ofertantul care a trecut de etapa analizarii documentelor de participare, respectiv consortiul format din S.C. Industrial GP S.R.L. Bucuresti si S.C. Uzuc S.A. Ploiesti.In acest sens, Laszlo Gyerko, vicepresedintele AVAS pe probleme de privatizare, a facut urmatoarele declaratii: "Rulmentul Brasov este o societate cu o pozitie importanta in peisajul economic al acestui judet. Avand in vedere implicatiile economice si sociale pe care situatia acestei companii le pot avea asupra intregii zone, suntem hotarati sa finalizam privatizarea in cel mai scurt timp".

S.C. Rulmentul S.A. Brasov are ca obiect de activitate fabricarea lagarelor, angrenajelor si organelor mecanice de transmisie.

AVAS detine aproape 51 la suta din capitalul social de 34.265.249,619 RON, restul fiind in posesia altor actionari, persoane fizice si juridice.

Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 721 ori