Compania suedeza Plannja a deschis prima sa fabrica din Romania

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 09:30
1795 citiri
Compania suedeza Plannja a deschis prima sa fabrica din Romania

Producatorul suedez de tigla si profile metalice, Plannja AB, a inaugurat joi la Racaciuni, in judetul Bacau, prima sa fabrica de productie, in valoare de 2,2 milioane euro, ce are o capacitate de productie de 50.000 de metri patrati pe luna, a anuntat joi compania, citat de NewsIn.

Fabrica de la Racaciuni este prima etapa dintr-un plan de investitii de 9 milioane euro. Cele doua linii de productie de la Racaciuni, complet automatizate, vor fabrica tabla cutata pentru uz rezidential si industrial.

Vicepresedintele si marketing managerul Plannja AB, Jan Johansson, a declarat ca firma pe care o reprezinta a decis sa investeasca in Romania, in ciuda dificultatilor pe care le intampina economia mondiala si, in special, sectorul constructiilor.

"Plannja produce tigle si profile metalice pentru orice tip de vreme, pentru cea buna, dar mai ales pentru cea rea, iar noi ne continuam strategia de dezvoltare indiferent de vremuri", a afirma Jan Johansson.

La randul sau, seful operatiunilor Plannja pentru Europa Centrala si de Est, Stanislaw Tytz, a precizat ca a ales Romania pentru ca este o piata semnificativa si cu un potential deosebit in sectorul constructiilor.

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
#compania, #euro, #fabrica, #investitii, #milioane, #plannja, #romania, #suedeza , #Fabrica