AVAS organizeaza o noua licitatie pentru fabrica de alcool a firmei Perfect Renaissance

Vineri, 19 Septembrie 2008, ora 12:54
1870 citiri
AVAS organizeaza o noua licitatie pentru fabrica de alcool a firmei Perfect Renaissance

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) organizeaza o noua licitatie pentru fabrica de bauturi alcoolice din Timisoara a Perfect Renaissance, al carei pret de pornire a fost scazut cu peste 1,2 milioane dolari, se arata intr-un anunt al Autoritatii. Fabrica detine un teren in suprafata de 14.500 mp, sediu administrativ, post trafo, patru silozuri, trei rezervoare borhot, cladire moara, depozit alcool, centrala termica, racitor parter, remiza PSI, depozit produse finite, sectie imbuteliere, gospodarie combustibil lichid, statie pompe apa si utilajele aferente procesului tehnologic.


Licitata porneste de la 3.743.174 dolari si a fost programata pentru data de 3 octombrie la sediul AVAS din Bucuresti. Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza si se depune sub forma unei scrisorii de garantie bancara, in original, valabila 45 zile de la data organizarii licitatiei sau prin virament.


Garantia de participare poate fi constituita in lei sau in dolari prin virament, si in dolari pentru scrisoare de garantie bancara. Pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalent in lei.


De asemenea, institutia informeaza ca la licitatie pot participa persoane fizice si juridice straine care nu au afectat procesul de valorificare prin licitatii publice, ca urmare a neplatii activelor adjudecate, urmarindu-se in mod artificial scaderea preturilor de adjudecare.


La inceputul lunii septembrie AVAS a organizat o licitatie pentru aceeasi fabrica insa atunci pretul de pornire a fost de 4.990.898 dolari.