Constantin Rudnitchi: Criza politica din Romania e departe de a fi rezolvata

Luni, 30 Iulie 2012, ora 17:54
1852 citiri
Constantin Rudnitchi: Criza politica din Romania e departe de a fi rezolvata

Criza politica cu care se confrunta Romania nu s-a rezolvat prin referendum, este de parere Constantin Rudnitchi, analist financiar. Potrivit acestuia, partenerii politici externi ai Romaniei urmaresc evolutia post-referendum din tara noastra.

"Din pacate, in acest moment nu pare ca s-a rezolvat impasul politic in sensul ca actorii implicati nu dau semne ca si-ar dori sa colaboreze. Cred ca partenerii politici externi continua sa urmareasca ce se intampla in Romania.

Cred ca urmaresc si evolutia post-referendum. Cred a existat o ingrijorare reala a Comisiei europene legata de statul de drept, de functionarea justitiei. Daca actorii politici vor da semne ca respecta statul de drept, atunci partenerii nostri politici nu isi vor face prea multe probleme", a declarat analistul financiar Constantin Rudnitchi pentru Business24.

Traian Basescu ramane presedintele Romaniei, dupa ce rezultatul referendumului de duminica a fost invalidat de o prezenta la vot insuficienta, de doar 46,23%, sub pragul necesar de 50%+1, conform ultimelor date publicate de Biroului Electoral Central, luni la ora 14:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#referendum 2012 economie Romania, #Rudnitchi evolutie economie, #Rudnitchi impas politic , #Economie politica