Tiriac: Protestele, un mic dezastru din punct de vedere al economiei

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 10:02
1332 citiri
Tiriac: Protestele, un mic dezastru din punct de vedere al economiei

Omul de afaceri Ion Tiriac considera ca atat reprezentantii clasei politice din ultimii 20 de ani, dar si situatia economica mondiala sunt vinovati pentru nemultumirile romanilor.

"Cati nemultumiti sunt in Romania astazi? Suntem 20 de milioane de nemultumiti. Ni se trage numai de la Basescu, Boc, Nastase, toata clasa politica din ultimii 20 de ani, ni se trage de la situatia mondiala care exista.

Singurul lucru care nu ne trebuie astazi in situatia aceasta sunt niste demonstratii care pot iesi din context", a declarat omul de afaceri la Realitatea TV, precizand ca el are incredere in studenti si ca spera ca acestia vor schimba cu adevarat ceva.

Ion Tiriac, a declarat ca demisia presedintelui este inevitabila, fiind vorba de un presedinte ales democratic de majoritatea romanilor.

"Plecarea presedintelui este mult mai greu de vazut pentru ca a fost ales democratic de majoritatea romanilor. Nu este un presedinte executiv, ci este unul care sta acolo in caz de, fereasca Dumnezeu, de razboi".

"Guvernul putea sa faca mai mult, sa aiba un glob de cristal si imediat in 2008 sa inceapa cu masurile. De aia sunt asa nepopulari, ca au luat masurile prea tarziu", a adaugat acesta.

Protestele din Romania sunt un dezastru pentru economia nationala, care poate fi evitat pentru efort comun al clasei politice.

"Oamenii politici ar fi trebuit sa se adune si sa nu plece acasa pana nu gasesc o solutie", a adaugat Tiriac.

Mii de oameni au iesit in strada in toata Romania pentru a-si arata nemultumirea fata de conducerea tarii. La inceput, motivul a fost plecarea lui Raed Arafat de la Ministerul Sanatatii, insa oamenii au continuat sa protesteze si dupa ce acesta si-a anuntat intoarcerea in functia de subsecretar de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Tiriac proteste Bucuresti, #consecinte economice proteste Tiriac, #demisie Basescu declaratii Tiriac , #Criza financiara