In plina criza financiara Intesa Sanpaolo Bank deschide cinci noi unitati

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 12:36
1304 citiri
In plina criza financiara Intesa Sanpaolo Bank deschide cinci noi unitati

Intesa Sanpaolo Bank vrea sa deschida patru sau cinci noi unitati in primul trimestru al acestui an, dupa ce, in 2008, banca si-a dublat reteaua si a ajuns la 92 de sucursale si agentii, a anuntat, miercuri, banca printr-un comunicat.

Cele mai noi sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt situate in Bucuresti, unde banca a deschis trei unitati, si in Ramnicu Valcea si Arad.

De asemenea, pe parcursul acesui an, banca vrea sa inaugureze primele unitati de private banking si pentru companii mari, se mai arata in comunicat.

"Dupa ce anul trecut am deschis de aproape patru ori mai multe sucursale decat in 2007, obiectivul nostru este sa ne consolidam statutul de banca universala cu distributie nationala. In plus, vom incerca sa extindem la nivelul intregii tari noul model pilot de sucursala open space implementat cu succes anul trecut in Piata Unirii din Bucuresti, in premiera la nivelul intregului grup Intesa Sanpaolo", a spus directorul general adjunct al bancii, Riccardo Parasporo.

Intesa Sanpaolo Bank, detinuta de grupul Intesa Sanpaolo, a obtinut un profit net de 24,6 milioane lei (circa 6,7 milioane euro) in primele trei trimestre din 2008, in crestere cu 61% fata de perioada similara din 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la 2,6 miliarde lei (690 milioane euro) la sfarsitul lui septembrie 2008, in crestere cu 67% fata de aceeasi luna din 2007.

#agentii, #intesa, #noi, #sanpaolo, #sucursale, #unitati , #Criza financiara

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  4. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  5. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  6. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  7. Intră în vigoare noile bilete pentru trenuri metropolitane, valabile în toată țara. "Oferă libertate călătorului"
  8. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  9. S-a dat startul licitației pentru execuția unei o noi autostrăzi. Va avea 62 de kilometri și ar trebui să fie gata în 30 de luni FOTO
  10. Al 2-lea ”tigru” al Europei lovit de un șoc economic: 500.000 de români expuși periculos