Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum sa ne dezvoltam afacerea la inceput de an

Cum sa ne dezvoltam afacerea la inceput de an

La inceput de an, managerii ar trebuie sa aiba in vedere dezvoltarea propriilor afaceri. Astfel, acestia ar trebui, mai inainte de toate, sa beneficieze de avantajele crizei intrucat aceasta a oferit anumite conditii economice care sa functioneze in favoarea dezvoltarii afacerii , a precizat Catalin Dumitrescu, Managing Partner Financial View.

Lansarea de produse si servicii noi se face mult mai usor decat intr-o perioada de crestere economica, a adaugat acesta.

In primul rand, competitia este mai slaba, ceea ce inseamna ca managerii ar trebui sa profite de aceasta perioada in care piata este mult mai accesibila.


In acelasi timp se pot aborda directii noi de dezvoltare.


In momentul in care oferta de servicii si produse scade, este mult mai usor sa gasesti caile de promovare intr-o domeniu nou.


De asemenea, piata muncii este mult mai ieftina.


Perioada de criza poate fi momentul potrivit de a angaja persoane foarte bune profesional care nu puteau fi angajate anterior fie din cauze financiare, fie din alte cauze obiective.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2491 ori