Comunitatea de afaceri este ingrijorata fata de ceea ce urmeaza dupa criza

Duminica, 07 Martie 2010, ora 00:02
2067 citiri
Comunitatea de afaceri este ingrijorata fata de ceea ce urmeaza dupa criza

Presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Coraci, a afirmat, sambata, la congresul PNL, ca actuala guvernare nu pare sa inteleaga faptul ca este nevoie de politici publice pentru a depasi criza economica ce indeparteaza Romania de media europeana.

"Criza economica este departe de a-si fi epuizat resursele in Romania. Acum simtim si efectele sociale si ati vazut cati oameni disperati sunt in Romania", a spus Coraci, fost membru PNL.mania de media europeana.

El a subliniat faptul ca este grava variatia de crestere economica de la plus 7 % la minus 7 %, aceasta avand efect asupra economiei.

"Comunitatea de afaceri este ingrijorata fata de ceea ce urmeaza dupa criza, intrucat, dupa aceasta perioada, va reincepe o competitie economica similara cu ceea ce a fost dupa cel de-al doilea Razboi Mondial", a afirmat seful Uniunii Generale a Industraisilor din Romania (UGIR)-1903.

In acest context, Coraci a spus ca sunt necesare politici publice economice pentru sustinerea economiei Romaniei.

El a subliniat faptul ca actuala guvernare nu pare sa inteleaga acest lucru, nefiind dat ca Romania sa se indeparteze de media europeana. Seful UGIR-1903 a spus ca 2,5 milioane de romani nu pot asigura bunastarea tuturor romanilor, iar singurele masuri sunt cele liberale.

"Romania are nevoie de politici liberale. Pozitia Uniunii Generale a Industriasilor ma impiedica sa fac politica de partid, dar ca cetatean, ca om de afaceri si ca fost coleg am fost si voi fi intotdeauna liberal, in sufletul meu", a afirmat Ioan Cezar Coraci.

El a adaugat ca a participat si la congresele celorlalte partide politice, dar in platfomele program nu s-a regasit "Comunitatea de afaceri va sustin in mod ferm, dar aceasta nu inseamna ca patronatele nu vor fi in opozitie. Dar preferam sa fie opozitia dumneavoastra si nu a altora", a incheiat Coraci. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comunitate, #afacere, #criza, #guvernare , #Criza economica