Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii vor pleda si in Madrid

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 09:40
1338 citiri
Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii vor pleda si in Madrid

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii va inaugura luni la Madrid primul birou de reprezentanta in strainatate, devenind singura firma de avocatura independenta din Romania cu prezenta in Spania, a anuntat duminica, printr-un comunicat preluat de NewsIn, firma de avocatura.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii doreste astfel sa raspunda cerintelor actuale si de perspectiva ale investitorilor iberici.

"Acest pas va permite acordarea de servicii de consultanta personalizate unui segment important al mediului de afaceri spaniol, atat investitorilor care beneficiaza deja de o semnificativa prezenta regionala, cat si celor interesati de dezvoltarea unor relatii comerciale cu Romania. Dorinta noastra este sa devenim punctul de legatura intre interesele comunitatii de afaceri din Peninsula Iberica si oportunitatile investitionale pe care Romania le ofera si care, avem convingerea, vor deveni mult mai numeroase odata cu iesirea din criza economica", a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Deschiderea biroului de reprezentanta al Tuca Zbarcea & Asociatii la Madrid se realizeaza printr-o asociere cu firma de consultanta "Fuster Garcia-Berdoy", fondata de Pablo Garcia-Berdoy, fost inalt demnitar si diplomat de cariera, Ambasador al Regatului Spaniei in Romania in perioada 2005-2009, si de Jaime Fuster Rufilanchas, fostul Managing Partner al Garrigues pentru Europa Centrala si de Est.

"Spania este si va ramane un investitor activ in Romania. Sunt increzator in viitoarele oportunitati investitionale pe care le ofera piata romaneasca si sunt convins ca investitorii iberici pe aceasta piata vor fi tot mai numerosi. Suntem incantati sa formam aceasta alianta strategica cu o firma de avocatura de mare prestigiu din Romania si speram ca prin aceasta uniune sa incurajam si sa consolidam relatii mult mai puternice intre Romania si Spania", a afirmat Pablo Garcia-Berdoy, fost Ambasador al Regatului Spaniei la Bucuresti si Fondator al firmei de consultanta Fuster Garcia-Berdoy.

Biroul de la Madrid al Tuca Zbarcea & Asociatii va sprijini investitorii iberici interesati sa dezvolte afaceri in Romania si va oferi informatii de baza cu privire la cele mai importante aspecte legislative care guverneaza climatul investitional din Romania.

#avocati, #tuca, #zbarcea, #asociatii, #madrid , #Criza economica