Cum sa eviti criza in 2012

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 21:12
1290 citiri
Cum sa eviti criza in 2012

Cineva a spus ca suntem evreii Europei. Un popor de invidiat! Criza economica nu le-a domolit romanilor pofta de a se simti bine. Cat mai bine si cat mai mult.

De ani de zile urmaresc comportamentul romanilor de Sarbatori. Incerc sa inteleg fenomenul si-mi scapa ceva. M-am intrebat adesea: cum este posibil sa-ti chetuiesti ultimul ban din casa de Sarbatori? Paradoxal, acest lucru se intampla in multe familii de romani. Mai mult, unii se imprumuta special sa rupa "gura targului" pentru a epata prin ceea ce nu-si permit. Sa fie o inconstienta de moment sau o gena romaneasca speciala? Orice ar fi, nimic nu pare a avea o logica in acest fenomen care risca sa devina de masa.

Recent, am citit ca 43% din populatia activa din Romania (cam 4 milioane de oameni) este indatorata la banci. Dintre acestia, cati credeti ca au lasat-o mai moale cu petrecerile? Zilele onomastice, Pastele, Rusaliile, Inaltarea, Craciunul, Revelionul sunt de neuitat pentru multi. Zilele cu nume de sfinti, sarbatorile legale (mai putin Ziua Nationala care nu reprezinta mare lucru!) au constituit tot atatea prilejuri de rasfat pentru cei care vor totul azi. Nu iarta nimic! Pentru acestia, maine e prea tarziu.

Cititi mai multe despre Cum sa eviti criza in 2012 pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza financiara Romania, #datorii banci criza financiara 2012 , #Criza economica romania