Ce lectii au invatat romanii din anii de criza

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 16:35
2249 citiri
Ce lectii au invatat romanii din anii de criza

"Lectii invatate in anii de criza", eveniment aflat la cea de-a doua editie, care anul trecut s-a bucurat de un real succes si a carui tematica a capacitat interesul tuturor jucatorilor din piata finaciar-bancara si economica, va fi lansat vineri, 12 decembrie 2014, de Oxygen Events, la Godot Cafe-Teatru, in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Conferinta "Lectii invatate in anii de criza" este organizata cu participarea Asociatiei Romane a Bancilor, a Bancii Mondiale, a ANSSI si a actorilor UnTeatru si reuneste pe toti cei interesati din mediul finaciar-bancar si de business sa afle ce s-a intamplat si ce se va intampla in anii care urmeaza.

Radiografia economiei romanesti si impactul crizei financiare care este insa greu de estimat inca, dar si perspectivele pentru 2015 privind evolutia economiei sunt subiecte care preocupa indeaproape mediul de business.

La conferinta vor fi prezente personalitati recunoscute si apreciate in lumea financiar-bancara si economica din tara noastra: Radu Gratian Ghetea - presedinte, Asociatia Romana a Bancilor & CEC Bank, Steven van Groningen - presedinte, Raiffeisen Bank, Omer Tetik - director general, Banca Transilvania, Bogdan Neacsu - vicepresedinte, Volksbank, Ionut Dumitru - economist sef, RaiffeisenBank & presedinte al Consiliului Fiscal, Dan Manolescu - secretar de stat, Ministerul de Finante, Catalin Pauna - senior economist, Banca Mondiala, Mihai Bogza - presedinte, FIC, Sergiu Negut, Wanted Transformation, Valentin Vancea - CEO, ANSSI, Titus Grecescu - Director, Pay&Co Group AD.

Evenimentul are o parte dedicata premierii performantei. Pe scena se vor urca aceia care au avut o contributie esentiala in ceea ce priveste depasirea obstacolelor unei crize care ne-a afectat la nivel global si care a creat turbulente puternic resimtite pe toate planurile. Pentru nimeni drumul nu a fost usor, tocmai de aceea inovatia, initiativa si performanta trebuie sarbatorite.

"Anul acesta, venim cu un concept nou care aduce mai aproape realitatile societatii romanesti intr-o atmosfera destinsa in care dezbaterea face casa buna cu actul artistic. Este o altfel de conferinta - dinamica, incitanta si plina de continut. O dezbatere la cald, cu personaje reale ale scenei economice si financiare romanesti, dar si cu personaje care calatoresc in timp pentru a ne aduce spiritul crizelor trecute", a declarat Ileana Ghica, director general Oxygen Events.

AGENDA CONFERINTEI, PE SCURT

09:00 - 09:45 Inregistrare & welcome coffee

10:00 - 11:15 Sesiunea I - Perspectiva macroeconomica

Relansarea economica

Impactul politicii fiscale asupra relansarii economice

11:15 - 11:45 Spectacol

12:00 - 13:30 Sesiunea a II-a - Lectii invatate in anii de criza - Masa rotunda

13:30 - 13:50 Spectacol

13:50 - 14:15 Focus

FOCUS: Revolutia tehnologica in banking, avantaje si dezavantaje

FOCUS: Schimbarea comportamentala a clientului si necesitatea trecerii la un nou model de business

14:30 - 15:00 Premierea performantei

#conferinta lectii ani criza, #conferinta economie romania 2015 , #Criza economica romania