Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Protectia Consumatorului: serviciul gratuit de informatii si sesizari on-line

Protectia Consumatorului: serviciul gratuit de informatii si sesizari on-line
ANPCPPSR pune la dispozitia consumatorilor posibilitatea de a face reclamatii online la adresa reclamatii@protectia-consumatorilor.ro sau direct pe site-ul programuluiInsusi demersul de instituire a acesteia evidentiaza ca protectia consumatorilor se realizeaza imbinandu-se autoprotectia individuala si asociativa, cu protectia statului, facuta, prin activitatea legislativa si, respectiv, prin activitatile de supraveghere si control a pietei.
Asociatia Nationala Pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania (ANPCPPSR) pune la dispozitia consumatorilor posibilitatea de a face reclamatii online la adresa reclamatii@protectia-consumatorilor.ro sau direct pe site-ul programului www.protectia-consumatorilor.ro la sectiunea Reclamatii.

Accesand aceasta optiune, intelegem ca va dati acceptul pentru a inregistra datele dvs. si ca mandatati A.N.P.C.P.P.S. Romania pentru a pune sesizarea dvs. la dispozitia autoritatilor competente in domeniu, pentru a lua masurile legale ce se impun.

Va multumim ca ati ales acest serviciu gratuit oferit de A.N.P.C.P.P.S. Romania, in spiritul respectarii si promovarii drepturilor legitime ale consumatorilor.

Sesizarea dvs. va fi procesata in cel mai scurt timp si va vom remite un raspuns la adresa dvs. de e-mail cu privire la rezultatul comunicat de autoritatile competente.


Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, cam. 26, sector 6, cod 060 022, tel/fax: 031-402.26.32, este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor si promoveaza produsele si serviciile din Romania.

Sursa: ANPCPPSR Romania

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2805 ori