Posta Romana extinde programul de lucru cu publicul

Marti, 26 Septembrie 2006, ora 06:19
2009 citiri

Posta Romana anunta extinderea programului de lucru a 31 de oficii postale informatizate din intreaga tara, incepand cu data de 2 octombrie 2006, informeaza un comunicat emis luni de companie.Astfel, clientii vor avea acces la toate serviciile oferite de companie de luni pana vineri, intre orele 06:00-22:00, iar sambata intre orele 08:00-18:00.

'Prin extinderea programului de lucru cu publicul, Posta Romana aduce o completare strategiei sale de a veni in intampinarea nevoilor clientilor. Inca din luna mai a acestui an, cand am inaugurat primele zece oficii postale cu program prelungit, am primit semnale pozitive din partea clientilor. Din acest motiv am luat decizia ca, incepand din octombrie, sa extindem reteaua si sa avem cate un oficiu postal cu program prelungit in fiecare municipiu resedinta de judet', a aratat directorul general al Postei Romane, Dan Mihai Toader.

Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si 500 incluse in VPN.

Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale.

Rompres