Millenium Bank intra pe piata de factoring

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 13:00
1816 citiri
Millenium Bank intra pe piata de factoring

Millennium Bank lanseaza serviciul de factoring, disponibil in lei si destinat companiilor cu o cifra de afaceri anuala de minimum 500.000 de euro, si care finanteaza pana la 80% din valoarea facturilor eligibile, a anuntat, miercuri, institutia de credit. 

"Factoring ofera clientului, pe langa finantare, avantajul de a externaliza catre banca procesul de colectare facturi si, prin urmare, reduce timpul alocat monitorizarii incasarilor de la clienti", se arata intr-un comunicat al Millennium Bank, preluat de Mediafax.

Dana Feher, director pentru dezvoltare de produse corporate la Millennium Bank, a aratat ca, prin intermediul factoringului, companiile practic "vand" catre banca facturile si obtin lichiditatea necesara pentru a-si continua activitatile curente.

"In contextul economic actual, companiile se confrunta deseori cu deficit de lichiditate, deoarece incasarile nu respecta intotdeauna termenele stabilite cu partenerii comerciali.

Prin componentele sale definitorii - finantare, colectare, monitorizare - factoringul este o solutie avantajoasa, care ofera finantare in functie de volumele de vanzari ale companiilor", a declarat Feher.

Odata cu lansarea acestui nou produs, Millennium Bank isi completeaza portofoliul de produse si servicii pentru companii si ofera toate tipurile de operatiuni: conturi curente, credite, carduri, depozite, schimb valutar, leasing, factoring, trade finance, internet banking si call center. 

#afaceri, #bank, #euro, #millenium, #serviciu, #factoring , #Comunicatiile