Mihail Dumitru: Presedintele si premierul mi-au reprosat uneori o lipsa de comunicare cu ei

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 18:19
1460 citiri
Mihail Dumitru: Presedintele si premierul mi-au reprosat uneori o lipsa de comunicare cu ei

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX ca nu stie nimic despre o eventuala remaniere a sa, dar ca presedintele si premierul i-au reprosat uneori o lipsa de comunicare cu ei.

"Eu nu stiu nimic de eventuale discutii privind remanierea mea. Nu mi-au spus niciodata, nici premierul, nici presedintele si nici de la partid ca intentioneaza sa ma schimbe. Mi-au reprosat uneori o lipsa de comunicare cu dumnealor", a spus Dumitru.

El a adaugat ca, nefiind membru PDL, nu a participat la toate intalnirile partidului si din acest motiv nu a putut comunica foarte des cu democrat-liberalii.

"Am mers insa la reuniunile de partid de fiecare data cand am fost invitat. Am mai fost o data pe luna si la comisiile pentru agricultura", a adaugat ministrul Agriculturii.

El a negat ca si-ar fi dat demisia in sedinta de Guvern de miercuri, asa cum s-a vehiculat in presa.

Totodata, Dumitru a negat zvonurile potrivit carora s-ar fi inscris la Bruxelles la un concurs pentru un post de director la Comisia Europeana.

In presa au fost vehiculate in ultimele zile mai multe variante de remaniere, Mihail Dumitru figurand pe lista ministrilor care ar urma sa fie inlocuiti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dumitru remaniere lipsa comunicare , #Comunicatiile