MCSI finanteaza proiectele mai multor IMM-uri

Joi, 04 Martie 2010, ora 09:27
981 citiri
MCSI finanteaza proiectele mai multor IMM-uri

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) va acorda finantari nerambursabile, in valoare totala de 16,7 milioane lei, pentru 57 de proiecte depuse de mai multe intreprinderi mici si mijlocii (IMM), potrivit unui comunicat transmis miercuri de institutie.

17 dintre proiectele elaborate de IMM-uri au fost aprobate marti de MCSI, dupa ce au primit anterior avizul Autoritatatii de Management pentru Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice".

Cele 17 proiecte castigatoare, in valoare totala de 12,55 milioane lei, au fost depuse pentru operatiunea 3.3.2 - "Suport pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii electronice pentru afaceri", urmand ca ministerul sa aloce un grant in valoare de 10,3 milioane lei pentru finantarea lor.

De asemenea, Ministerul Comunicatiilor a mai selectat pentru finantare 40 de proiecte ale IMM-urilor pentru operatiunea 3.3.1 - "Suport pentru implementarea sistemelor informatice integrate si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerilor".

Valoarea totala a celor 40 de proiecte se ridica la 13,52 milioane lei, urmand ca suma de 6,44 milioane lei sa fie suportata de minister.

In total, pentru operatiunea 3.3.1, IMM-urile au depus 145 de proiecte, dintre care 105 au ajuns in etapa de evaluare tehnico-financiara, urmaned ca restul sa fie analizate in perioada urmatoare de catre Comitetul de Selectie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#minister, #comunicatii, #proiecte, #imm, #finantare , #Comunicatiile