Intesa Sanpaolo Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro

Joi, 23 Iulie 2009, ora 12:54
1244 citiri
Intesa Sanpaolo Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro

Intesa Sanpaolo Bank aredus dobanzile la depozitele standard pentru populatie si firme, atat in lei, cat si in euro, "dupa reducerea dobanzilor la credite", potrivit unui comunicat de joi al bancii,informeaza Newsin.

Pentru depozitele in lei, dobanzile au fost reduse in medie cu un procent, iar pentru euro, scaderea este de 0,5 puncte procentuale.

"Noile dobanzi urmeaza evolutia pietei financiar bancare, incurajand in continuare economisirea, cu niveluri maxime de pana la 11,00% pe an la lei pentru scadentele la 3 luni si 4,50% pe an la euro pentru depozitele cu maturitate la noua luni, respectiv 12 luni", se mai arata in comunicat.

Pe langa depozitele standard, Intesa Sanpaolo Bank ofera si alte alternative de economisire, printre care depozite cu dobanda variabila si certificate de depozit cu dobanzi de pana la 12,75% pe an la lei pentru scadentele la 3 luni si de pana la 5,50% pe an la euro la depozitele pe 12 luni.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara romaneasca a grupului italian Intesa Sanpaolo si are in prezent o retea de circa 100 sucursale si agentii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#depozite, #dobanzi, #piata financiar bancara , #Comunicatiile