Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GarantiBank a majorat dobanzile pentru depozitele populatiei in lei si euro

GarantiBank a majorat dobanzile pentru depozitele populatiei in lei si euro

GarantiBank Romania a majorat dobanzile la depozitele in lei, acestea putand ajunge pana la 11,50% pe an pentru scadente la trei, sase sau 12 luni, dar si in euro, pana la 5,75% pe an, in cazul depozitelor la termen constituite pentru un an, a anuntat banca. "Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent", se mai arata in comunicatul GarantiBank.


De asemenea, banca ofera clientilor noi dobanzi mai mari cu 0,25 puncte procentuale pentru orice tip de depozit, pe orice perioada, in orice moneda, daca este constituit pana pe 31 decembrie 2008.


GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V., cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a treia banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 42 de agentii, dintre care 14 in Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1018 ori