Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EUROVOICE: servicii de voce, fax, e-mail si videotelefonie, toate intr-un singur pachet pentru o comunicare deplina, oriunde, oricand !

EUROVOICE: servicii de voce, fax, e-mail si videotelefonie, toate intr-un singur pachet pentru o comunicare deplina, oriunde, oricand !

Dupa numai trei luni de la lansarea serviciului, cei peste 1000 de abonati ai serviciului Eurovoice au de astazi, 22 iunie 2005, la dispozitie si servicii de videotelefonie, aditional celor de telefonie, fax si e-mail.EUROVOICE inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe comunicatii multimedia A- voce, e-mail, fax si videotelefonie, toate aceste modalitati de comunicare completandu-se perfect cu ultimele tehnologii Internet. Abonatii pot comunica usor, oriunde in lume si de oriunde din lume, ca si cum s-ar afla in Romania. Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii A- audio, video, fax sau e-mail.

Oferta curenta de servicii cu valoare adaugata - Voicemail by E-mail, Selective Calls Accepting / Rejecting, raportarea apelurilor efectuate in timp real (CDRTool) sau posibilitatea setarii preferintelor de utilizare de catre fiecare abonat (WebCare), multe dintre ele unice in contextul pietei romanesti, fac din EUROVOICE un pachet de servicii competitiv inclusiv la nivel international.

Cu aceasta ocazie Euroweb lanseaza si o noua oferta de servicii, propunand conditii comerciale exceptionale prin intermediul celor doua pachete Eurovoice:

EUROVOICE :

Tarif de instalare: 10 Euro

Abonament lunar: 4 Euro ; Convorbiri gratuite incluse in valoare de 4 Euro / luna

Abonamentul include un numar public de telefon din plaja de numerotatie Euroweb precum si acces la toate serviciile cu valoare adaugata ale serviciilor Eurovoice.

Abonamentul permite efectuarea de convorbiri atat in retea cat si in afara acesteia, toate convorbirile in cadrul retelei fiind gratuite si nelimitate, indiferent ca vorbim de voce, fax sau videotelefonie!

EUROVOICE Lifetime:

Tarif de instalare: 15 Euro

Abonamentul include un numar public de telefon apelabil din orice retea.

Nu exista abonament lunar. Utilizatorii au posibilitatea de a receptiona apeluri din orice retea si de a apela gratuit si nelimitat in cadrul retelei Eurovoice, indiferent de tipul apelului voce, video sau fax.

Deasemena sunt permise si apelurile care alte retele de comunicatii deschise din lume care utilizeaza tehnologia SIP sau compatibile (exemple: Free World Dialup sau Iptel.org).

EUROVOICE Lifetime este primul pachet de comunicatii din Romania care nu presupune plata unui abonament lunar. Pachetul contine toate serviciile EUROVOICE, inclusiv serviciul de videotelefonie. Utilizatorii acestui pachet Eurovoice pot opta si pentru efectuarea de apeluri in afara retelei achizitionand una dintre optiunile de incarcare ale contului: 10, 20 sau 30 de Euro. De remarcat faptul ca nu exista termen de valabilitate pentru consumarea valorii incarcate.

Tot astazi, Euroweb lanseaza un nou pachet de servicii - EUROVOICE Smart, destinat Internet Service Provider-ilor si operatorilor de retele IP locale care doresc sa furnizeze servicii de voce sau videotelefonie abonatilor proprii, dar fara a realiza investitii suplimentare la capitolul infrastructura. Euroweb pune la dispozitie acestora toata resursele tehnice necesare pentru ca in maximum 24 de ore de la stabilirea cadrului contractual, abonatii ISP sau ai operatorilor locali sa poata beneficia de toate serviciile care sunt oferite astazi de catre Eurovoice. Abonamentul se ofera exclusiv prin intermediul canalului de vanzari directe.

Tehnologiile EUROVOICE permit o comunicare rapida si eficienta intre abonat si partenerii sai, in conditii de calitate optime si cu costuri sensibil mai mici.

Soft Phone

Este o solutie de comunicare ideala pentru cei care isi doresc un serviciu telefonic complet functional in numai cateva minute, care sa nu presupuna nici un fel de costuri de instalare sau investitii in echipamente.

Portabilitatea este un beneficiu important in utilizare. Printr-o conexiune online la Internet, abonatul poate folosi serviciul Eurovoice, fie ca se afla in hotel, aeroport, tren, birou sau alta locatie, in Romania sau oriunde in lume. Este solutia ideala pentru romanii cu domiciliul temporar sau permanent in strainatate ce isi doresc sa apeleze sau sa fie apelati oricand de catre rudele sau prietenii din tara.

O solutie portabila, foarte bine adaptata pentru utilizatorii individuali ce beneficiaza de o conexine online la Internet, pentru cei care calatoresc mult, pentru romanii din diaspora, micii intreprinzatori, dar si pentru companiile care doresc sa dezvolte solutii complexe de tip Call-Center sau Contact-Center.

SIP Adapter / Phone

Fie ca se utilizeaza un telefon analogic obisnuit caruia i se atasaza un adaptor SIP sau se foloseste chiar un telefon special SIP, aceasta solutie de utilizare a serviciului Eurovoice este comoda si accesibila, neimplicand schimbari in maniera de utilizare a serviciile telefonice.

Aceasta solutie ofera abonatului o multitudine de avantaje: confort in utilizare, costuri reduse si controlul lor, portabilitate, securitate si o gama extrem de larga de servicii suplimentare.

Solutia se adapteaza ideal sistemelor de comunicatii ale companiilor, atat pentru configuratii PBX, cat si pentru posturi telefonice individuale, in conditiile unui nivel de trafic mediu.

SIP PBX pentru companii

Solutia asigura, pe langa costurile reduse, stabilitatea si securitatea comunicatiei de care are nevoie orice tip de companie.

Conectarea PBX-client se realizeaza utilizand infrastructura Euroweb care de cele mai multe ori este asigurata prin fibra optica. Solutia poate include si un PBX software ce permite extinderea numarului de interioare din cadrul companiei, fara costuri sau cu un nivel de cheltuieli extrem de redus, in conditiile asigurarii si garantarii unei scalabilitati excelente a sistemului de comunicatii.

Interfete web dedicate, cum ar fi CDRTool - sistemul de control al costurilor si sistemul WebCare - configurarea preferintelor de utilizare asigura managerului IT&C controlul deplin asupra solutiei de comunicatie, sprijinindu-l in activitatea sa de optimizare si dezvoltare.

Este o solutie construita special pentru exigentele si nevoile mediului de afaceri, ideala pentru companiile care inregistreaza volume mari de trafic.

Calitatea foarte buna a convorbirilor, demonstrata de tehnologiile EUROVOICE, precum si fiabilitatea solutiilor de acces sunt garantate de Euroweb, prezent de peste 10 ani pe piata serviciilor de telecomunicatii din Romania.

Beneficiind de know-how-ul international al retelei pan-europene din care face parte, Euroweb Romania furnizeaza solutii integrate de comunicatii dedicate nevoilor specifice fiecarei afaceri, urmarind intotdeauna transformarea solutiilor de comunicatii propuse in active si nu in centre de cost. Integrand serviciile de transmisiuni de date si voce cu accesul la Internet, Euroweb ofera solutii de comunicatii complete pentru afaceri: acces garantat la Internet, retele private sau publice, aplicatii audio / video, e-commerce, e-learning, data centers si servicii help-desk.

In procesul de expansiune, numele EUROWEB este astazi cunoscut ca un inovator al serviciilor bazate pe protocol Internet.

Autor: Stelian Gorgan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1040 ori