Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Credite de nevoi personale de la GarantiBank, de doua ori mai mari

Credite de nevoi personale de la GarantiBank, de doua ori mai mari
GarantiBank a majorat suma maxima care poate fi acordata la contractarea unui credit de nevoi personale fara garantii de la 15.000 euro la 30.000 euro (sau echivalent in lei, dolari sau franci elvetieni), a anuntat banca, marti, intr-un comunicat.Creditul pentru nevoi personale este acordat in lei, euro, franci elvetieni sau dolari, pe o perioada de pana la 10 ani, iar pentru a contracta un astfel de credit, clientii GarantiBank nu trebuie sa prezinte garantii sau giranti.


Dobanda anuala este de 8,94% la creditele in euro, dobanda anuala efectiva (DAE) fiind de 13,5%, calculata pentru suma maxima de 30.000 euro si perioada maxima de 10 ani. Pentru creditele in lei, dobanda este de 12,72% pe an, in conditiile in care DAE este de 17,89%.GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, a treia banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 38 de agentii, dintre care 13 in Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 987 ori