Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cora deschide la Pitesti al doilea hipermarket din afara Capitalei

Cora deschide la Pitesti al doilea hipermarket din afara Capitalei
Grupul Louis Delhaize a reluat, dupa aproape doi ani, expansiunea retelei de hipermarketuri Cora, prin inaugurarea celui de-al patrulea magazin din tara ce va fi deschis in Pitesti, in centrul comercial Allegria Mall, potrivit unui comunicat. Hipermarketul Cora din Pitesti este al patrulea din tara si al doilea din afara Capitalei, primul fiind deschis la Cluj in octombrie 2006. Grupul Louis Delahaize mai opereaza doua hipermarketuri in Bucuresti in zona Lujerului si Pantelimon.


Cora Pitesti va fi situat la parterul centrului comercial Allegria Mall si va avea o suprafata de aproximativ 16.000 metri patrati. In afara hipermarketului Cora, mall-ul din Pitesti va mai include magazine de electrocasnice (1.500 mp), servicii (banci, optica, farmacie, GSM, spalatorie, show-room auto etc.) si magazine de moda. Primul etaj va fi dedicat in exclusivitate segmentului fashion, iar cel de-al doilea etaj, ce se intinde pe 18.500 metri patrati, va include un cinema cu zece sali, o sala de bowling, casino, biliard,  club de sanatate, zona de joaca pentru copii, food court si o zona importanta de fashion.Dezvoltatorul Allegria Mall
este compania locala Girexim Universal, care il va finaliza in toamna anului 2009.

 

"In ultimii ani, piata locala a spatiilor comerciale din Pitesti a inregistrat o cerere mare mai ales pentru locatii stradale, tocmai din cauza lipsei spatiilor moderne in centre comerciale. Allegria Mall reprezinta pentru CBREIEurisko un proiect foarte important, deoarece va avea aproape 64.000 mp GLA spatiu inchiriat pentru 240 de magazine", a declarat directorul departamentului de retail al CBREIEurisko, Luiza Moraru. Compania CBRE Eurisko este agentul exclusiv de inchiriere.
CB Richard Ellis Eurisko
este una din cele mai mari companii de servicii imobiliare comerciale din Romania, avand sediul principal in Bucuresti. In februarie, 2008 Eurisko Consulting a fost achiztionata de CB Richard Ellis Group, Inc. (NYSE: CBG).  CB Richard Ellis este o companie listata la S&P 500 si are sediul central in Los Angeles.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 6445 ori