Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CG&GC va asista tehnic companiile care folosesc solutiile BitDefender

CG&GC va asista tehnic companiile care folosesc solutiile BitDefender

CG&GC va furniza servicii de implementare a solutiilor de securitate BitDefender, servicii de consultanta in securitate IT, suport tehnic si mentenanta clientilor si va efectua interventii la sediul acestora, a anuntat miercuri compania de solutii informatice.

In urma semnarii unui protocol de colaborare, CG&GC va asigura, pentru clientii corporate ai BitDefender, servicii de configurare si instalare a diverselor aplicatii de lucru, devirusare si auditare a retelor clientilor BitDefender, in vederea identificarii celor mai potrivite solutii antivirus, se arata intr-un comunicat de presa.

"Din prisma BitDefender, acest parteneriat reprezinta o valoare adaugata pentru utilizatorii produselor noastre. Acordul cu CG&GC era necesar, ca urmare a cresterii numarului de clienti BitDefender la nivel national", a declarat directorul regional al BitDefender, Oliviu Talianu.

BitDefender a rezolvat, in 2005, peste 320.000 de cereri adresate suportului tehnic. Cele mai solicitate metode de transmitere a solicitarilor a fost prin chat si e-mail (70%), dar s-au inregistrat si solicitari prin telefon, remote access (cu acces direct la calculatorul clientului) si on-site (la sediul clientului). Din studii independente reiese faptul ca serviciile si suportul tehnic sunt foarte importante in ceea ce priveste castigarea loialitatii unui client, acest aspect situandu-se pe locul 2 (cu un procent de 58%), dupa calitatea produsului.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari. BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului Softwin. BitDefender are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

CG&GC IT SA ofera solutii integrate IT&C, activitatea sa acoperind intregul sector IT&C: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, servicii IT&C: consultanta service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu. Cifra de afaceri pentru anul 2006 a fost de 15,5 milioane de euro.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1021 ori