Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CERF 2006 va fi construit ca un oras digital

CERF 2006 va fi construit ca un oras digital
Cea de a 15-a editie CERF, eveniment organizat de Expotek, va avea loc in perioada 3 - 7 mai, la Complexul RomexpoTimp de cinci zile, utilizatorii din toata tara pot gasi in "orasul digital" de la CERF solutii si aplicatii create cu scopul de a eficientiza activitatea, de a optimiza costurile si de a facilita comunicarea si informarea.

Potrivit organizatorilor, orasul digital CERF este impartit in patru sectoare, primul sector, cel al Comunicatiilor, reunind principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date, furnizorii de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor, pe o suprafata de 4.000 mp.

Sectorul IT Digital este o sectiune dedicata producatorilor si distribuitorilor de echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice, iar Sectorul Imaging, sectiune dedicata fotografiei digitale, ambele in cadrul a doua pavilioane cu o suprafata totala de 8.000 mp.


in sectorul B2B vor fi prezenti distribuitori de hardware si software, furnizori de solutii IT, software, servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate, pe o suprafata de 2.000 mp.

Una dintre premierele CERF o reprezinta participarea cu stand propriu a marilor producatori mondiali de solutii audio si video: LG, Panasonic, Philips si Sony. O alta zona de interes in cadrul editiei din acest an o reprezinta programul de

Conferinte CERF Business, care cuprinde zile tematice, prezentari si intalniri de afaceri organizate pe tot parcursul expozitiei, in cadrul carora vor avea loc lansari de produse si solutii, evenimente dedicate partenerilor, intalniri cu institutiile de reglementare in domeniu.

Bloombiz.ro>/b>

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 723 ori