Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei si euro

CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei si euro

CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei pentru populatie si firme, in medie cu 2 puncte procentuale, pana la cel mult 13% pe an, in timp ce dobanzile la depozitele in euro au fost marite in medie cu 1 punct procentual, pana la maximum 5,85% pe an, a anuntat astazi banca.

Pentru depozitele in lei, cu maturitate de o luna, banca plateste o dobanda de 11,5% pe an, pentru cele cu scadenta la trei luni dobanda este de 11%, pentru sase luni - 12,25%, iar pentru cele la noua luni banca plateste o dobanda de 12,5% pe an, se arata in comunicatul bancii.

Cea mai mare dobanda platita de CEC Bank pentru depozitele in lei este de 13%, pentru depozitele constituite pe un an.

Clientii care constituie depozite in euro, pentru o luna, primesc o dobanda de 4% pe an, iar pentru depozite cu maturitate la trei luni banca plateste o dobanda de 4,5% pe an. Pentru economiile constituite pe o perioada de sase si noua luni se plateste o dobanda de 5,5%pe an.

Dobanda platita pentru depozitele in euro constituite pe un an se ridica la 5,85% pe an, se mai arata in comunicatul CEC.

Banca precizeaza ca a fost eliminat comisionul de retragere de numerar a sumelor din depozite, atunci cand retragerea are loc in ziua de scadenta a depozitului.

  De asemenea, dobanzile la contul Privilegiu PF si PJ in lei au fost majorate, fiind introduse noi transe valorice in functie de suma economisita.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4784 ori
Citeste mai multe despredobanda depozit CEC economie numerar comision