Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aviva investeste pana la 100 milioane de euro pe piata pensiilor private

Aviva investeste pana la 100 milioane de euro pe piata pensiilor private
Aviva a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) o cerere pentru autorizarea unei societati de pensii private (pilonul II), investitiile in noua companie urmand sa ajunga pana la 100 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei de asigurari."Cu o planificare financiara riguroasa, fiecare persoana poate avea o pensie decenta contribuind cu sume accesibile la un plan de pensii private. Aviva va dispune de o forta de vanzari de peste 20.000 de agenti de marketing care ii va ajuta pe romani sa inteleaga produsele de pensii si modul in care acestea pot sa satisfaca nevoile lor specifice", a declarat ShahRouf, directorul general al Aviva Aigurari de Viata.

Aviva Asigurari de Viata face parte din grupul Aviva, cel mai mare asigurator din Marea Britanie, fiind una dintre primele doua companii care a fost autorizata de catre CSSPP ca administrator de fonduri de pensii facultative.

Aviva Romania a inregistrat anul trecut un volum de prime brute subscrise de 63,9 milioane de lei, in crestere cu 30,7% fata de nivelul din 2005, de 48,9 milioane de lei. Compania avea, la sfarsitul anului trecut, active de 134,5 milioane de lei, cu 31,23% peste valoarea raportata la 31 decembrie 2005.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 637 ori