AVAS va vinde activele unor firme cu datorii la un pret de pornire de 1,8 mil. dolari

Marti, 24 Octombrie 2006, ora 13:34
807 citiri

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului organizeaza, in perioada 23-27 octombrie, mai multe licitatii pentru vanzarea activelor a zece firme cu datorii, la un pret total de pornire de peste 1,8 milioane dolari, a anuntat, marti, institutia.Debitorii executati de AVAS sunt Trasport si Reparatii Bucovina, Malpan Satu Mare, Agromec Sapoca, Alex Vasilescu Trans International Bucuresti, Agroindustriala Variantim Varias, Agromec Holboca, Agropris Prisacani, Agrocol Golaesti, OPI Bucuresti si Confrep Oradea, se arata intr-un comunicat al AVAS.

Principalele licitatii vizeaza vanzarea unor constructii si terenuri apartinand Confrep Oradea si un teren situat in zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, aflat in proprietatea firmei Alex Vasilescu Trans International. Cele doua licitatii vor porni de la un pret de 928.000 dolari, respectiv 593.000 dolari, fara TVA.

Potentialii cumparatori ai activelor celor 10 firme trebuie sa prezinte, printre altele, o scrisoare de garantie bancara, valabila 45 de zile de la data organizarii licitatiei.

Mediafax