Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AVAS a derulat negocieri pentru privatizarea a cinci societati la care este actionar majoritar

AVAS a derulat negocieri pentru privatizarea a cinci societati la care este actionar majoritar
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a desfasurat in luna ianuarie negocieri pentru privatizarea pachetelor majoritare detinute la cinci societati comerciale si a incheiat cinci contracte de vanzare-cumparare pentru pachete minoritare de actiuni.

Potrivit comunicatului emis miercuri, cele cinci societati pentru care AVAS a desfasurat in ianuarie negocieri si la care detine pachete majoritare sunt Master Bucuresti, 66,69%, Casstil Bucuresti, 65,55%, Olimp Estival 2002 Olimp, 54,02%, SPID Targu Mures, 57%, si Industrializarea Laptelui Bistrita, 50,86%.

De asemenea, cele cinci societati ale caror contracte de privatizare au fost incheiate de AVAS in ianuarie sunt Minmetal Constanta, Retezat Sibiu, Comfruct Deva, Mecanica Sebes si IZOPA Cluj Napoca.

Conform comunicatului de presa, AVAS analizeaza documentele de participare pentru societatea Iprochim Bucuresti, in timp ce pentru Industrializarea Laptelui Harghita a fost selectata societatea de servicii si investitii financiare (SSIF) in vederea intermedierii vanzarii prin oferta publica secundara.

Autoritatea mai precizeaza ca au fost publicate zece anunturi de selectie SSIF. De asemenea, AVAS desfasoara procedurile necesare pentru intocmirea documentatiei de prezentare a tuturor societatilor comerciale cuprinse in programul de privatizare pentru 2008, urmand sa intocmeasca, pe baza acestora, dosarele detaliate de privatizare.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 960 ori