Shopping de pe mobil

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 14:44
1301 citiri
Shopping de pe mobil

Magazinul online de electronice, electrocasnice si produse IT eMAG a lansat, luni, versiunea pentru telefonul mobil a paginii de internet, eMAG Mobil, clientii putand astfel sa achizitioneze produse direct de pe dispozitivele portabile, a anuntat compania, potrivit Mediafax.

"eMAG Mobil deschide un nou segment pe piata comertului online, fiind lansat intr-un moment de crestere accelerata a pietei de Internet mobil din Romania", a declarat, intr-un comunicat, Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare al magazinului online.

eMAG Mobil este versiunea compacta a pagini de internet a magazinului online, care permite utilizatorilor sa caute si sa navigheze in catalogul de produse si sa plaseze comenzi.

Site-ul eMAG Mobil a fost testat in ultimele doua saptamani de peste 3.000 de utilizatori.

"Daca anul trecut telefoanele inteligente cu acces la Internet reprezentau 10% din numarul total al terminalelor mobile functionale in retelele telecom, asteptarile operatorilor sunt ca anul acesta procentul sa creasca spre 30%", se mai arata in comunicat.

eMAG a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 60%, la 102 milioane euro, iar pentru acest an vizeaza afaceri de 150 de milioane de euro. eMAG face parte, alaturi de Asesoft Distribution si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comert electronic, #cumparaturi online, #emag, #emag mobil, #magazine online , #Comert