Registrul comertului scade tarifele

Luni, 01 Februarie 2010, ora 13:17
1130 citiri
Registrul comertului scade tarifele

Tarifele pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului (RG) de pe langa tribunale scad cu 10%, comparativ cu cele stabilite anterior prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1.560/C/2009, a anuntat luni Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), potrivit NewsIn.

Astfel, pentru punerea in practica a masurilor cuprinse in Memorandumul Guvernului cu tema "Reducerea numarului de taxe si tarife, incepand cu cele ale caror costuri de administrare sunt superioare incasarilor efective", Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) anunta ca in data de 28 ianuarie a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 64, Ordinul ministrului justitiei nr. 231/C/2010 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale.

Totodata, actul normativ modifica tarifele pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, in sensul micsorarii acestora comparativ cu cele stabilite anterior prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1.560/C/2009.

Potrivit comunicatului ONRC, toate tarifele pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale se diminueaza cu 10% comparativ cu tarifele aprobate prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1560/C/2009.

Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Ministerul Finanţelor a propus prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 iunie 2024, în contextul în care există încă probleme nerezolvate în piaţa asigurărilor auto, care se...
#registru, #comert, #tarife, #tribunal , #Comert