Presedintele consiliului de administratie Oltchim a demisionat

Marti, 30 August 2011, ora 22:53
1563 citiri
Presedintele consiliului de administratie Oltchim a demisionat

Constantin Roibu a declarat marti ca a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al combinatului chimic Oltchim din Ramnicu Valcea si va ramane in functia de director general al companiei, dar si membru in consiliu, informeaza NewsIn.

"Voi ramane director general la Oltchim si membru in Consiliul de Administratie.

De saptamana viitoare nu voi mai fi presedinte al Consiliului de Administratie, ca urmare a ordinului emis de Ministerul Economiei, prin care, in cazul companiilor cu capital majoritar de stat, al caror actionar majoritar este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, directorul general nu poate ocupa si functia de presedinte al Consiliului de Administratie", a afirmat Roibu.

Constantin Roibu este cel mai longeviv director al unei companii de stat
din Romania si se afla la conducerea combinatului Oltchim de peste 20 de ani.

Oltchim a inregistrat in primul semestru din 2011 o pierdere neta de 70,29 milioane lei, in scadere cu 60,3% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului precedent, de 177,17 milioane lei. Totodata, Oltchim a obtinut in primul semestru o cifra de afaceri de 915,24 milioane lei, in crestere cu 69,03% fata de afacerile din ianuarie-iunie 2010, care s-au ridicat la 541,44 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demisie constantin roibu, #oltchim, #director oltchim , #Comert