Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oferta de vanzare a Santierului Naval Mangalia a fost revocata

Oferta de vanzare a Santierului Naval Mangalia a fost revocata
Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) a hotarat revocarea ofertei de vanzare la S.C. Santierul Naval Mangalia S.A. Masura a fost luata in conformitate cu prevederile art. 9 din Legea nr. 137/2002, referitoare la unele masuri de privatizare, prin care, in mod exceptional, OPSPI poate revoca sau schimba metoda de privatizare.
MEC va relansa, in perioada urmatoare, procesul de privatizare a S.C. Santierul Naval Mangalia S.A., astfel incat sa existe posibilitatea atragerii unui numar cat mai mare de potentiali investitori, aceasta generand efecte pozitive asupra procesului de privatizare si asupra societatii.

Pe 19 august, MEC, prin OPSPI, a publicat oferta de vanzare prin licitatie cu strigare a pachetului de actiuni de 100 la suta din capitalul social al S.C. Santierul Naval Mangalia S.A.


Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 659 ori