Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Camera de Comert din Franta este interesata de Romania

Camera de Comert din Franta este interesata de Romania
Asociatia Camerelor Franceze de Comert si Industrie (ACFCI) este interesata de dezvoltarea unor proiecte pe regiuni in Romania, a declarat, joi, presedintele ACFCI, Jean-Francois Bernardin, in cadrul unei intalniri cu omologul sau roman, Dragos Seuleanu.

"Dorim sa facem o lista a Camerelor membre din Romania si Franta, pentru ca apoi sa identificam doua sau trei zone pe care sa avem parteneriate de colaborare", a precizat Jean-Francois Bernardin.

La randul sau, presedintele interimar al Cameri de Comert si Iindustrie a Romaniei (CCIR), Dragos Seuleanu, a spus ca institutia pe care o conduce doreste sa devina "cea mai agresiva structura a economiei romanesti, in activitatea de atragere a fondurilor europene".

Acesta a mai declarat ca CCIR este interesata de proiecte mari, "deoarece in urmatorii sapte ani Romania va avea 33 de miliarde de euro disponibli pentru diverse domenii", a declarat Dragos Seuleanu.

Printre potentialele domenii de colaborare intre cele doua organizatii se numara: formarea profesionala, constructiile de parcuri tehnologice, unde Franta are o experienta bogata, si turismul.

In ceea ce priveste impulsionarea turismului, presedintele Camerei de Comert si Industrie din Marseille - Provence, Jacques Pfister, a propus crearea de pachete de oferte, pentru cateva zile, pentru zone atractive din Romania si din Franta, in proiect urmand sa fie implicati tour-operatorii din ambele tari.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 898 ori