Bostina si Asociatii va asista juridic proiectul Complexului Energetic Rovinari

Marti, 15 Februarie 2011, ora 14:31
1543 citiri
Bostina si Asociatii va asista juridic proiectul Complexului Energetic Rovinari

Casa de Avocatura "Bostina si Asociatii" va acorda asistenta juridica in cadrul proiectului de construire a unui nou grup energetic de 500 MW la Complexul Energetic Rovinari, investitie ce s-ar putea ridica la circa un miliard de euro, a anuntat marti casa de avocatura, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

"Bostina si Asociatii a fost declarata castigatoarea licitatiei deschise organizate de Complexul Energetic Rovinari SA, avand ca obiect atribuirea contractului Serviciul de consultanta pentru proiectul <>", se arata in comunicat.

Valoarea totala a investitiei va fi de circa un miliard de euro si va fi cofinantata de producatorul de electricitate detinut de stat si un alt investitor.

Bostina si Asociatii va asigura asistenta autoritatii contractante pe parcursul derularii procesului de selectare a investitorilor interesati sa participe la constituirea societatii comerciale mixte, la negocierea cu investitorii selectati, precum si la infiintarea societatii comerciale.

"Obiectivul contractului de consultanta este in concordanta cu Procedura privind realizarea Proiectelor de tip Green/Brown Field prin constituirea de societati comerciale de tip IPP, avand ca aport in natura bunuri ale societatilor comerciale si companiilor/societatilor nationale din portofoliul MECMA si aport in numerar al unui potential investitor, aprobata prin ordin al ministrului economiei si comertului", mai informeaza casa de avocatura.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din liderii pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane euro si peste 130 de avocati si consultanti.

Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.

Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica - prin Bostina & Associates Corporate Finance - si manageriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, prin firma Bostina & Associates Financial Consulting.

Complexul Energetic Rovinari a demarat vara trecuta licitatia de aproximativ 1 miliard euro pentru grupul de 500 MW pe carbune pe care a anuntat recent ca vrea sa il construiasca pe terenul din dotare, proiect pe care vrea sa il realizeze cu un investitor privat.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa de avocatura bostina si asociatii, # complexul energetic rovinari , #Comert