Ai o afacere HoReCa? Cum poti economisi bani cu bateriile sanitare Grohe

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 08:30
1185 citiri
Ai o afacere HoReCa? Cum poti economisi bani cu bateriile sanitare Grohe

Tendinta generala in materie de utilitati este scaderea consumului de resurse naturale si energie. Brandul Grohe aduce pe piata o gama larga de baterii baie sau bucatarie care te pot ajuta sa faci economii consistente datorita tehnologiilor inovatoare incorporate in aceste accesorii sanitare.

Gamele de baterii sanitare Grohe sunt dotate cu tehnologia EcoJoy, care iti va permite sa reduci consumul de apa si de energie, insa fara sa se piarda placerea unui dus prelungit. Nu numai ca vei economisi bani, insa vei folosi si cele mai noi dotari prietenoase cu mediul.

In plus, senzorii de miscare de la baterii impiedica risipirea apei. Este o solutie pentru economii pe termen lung atat pentru locuinte, cat mai ales pentru proprietarii de afaceri din zona HoReCa (hoteluri, restaurante si firme de catering).

Un alt factor prin care bateriile Grohe se individualizeaza este rezistenta lor datorita materialelor de cea mai buna calitate din care sunt fabricate, deci nu va fi nevoie sa le schimbi foarte des. Totodata, materialele din care sunt confectionate isi vor pastra aspectul pentru o perioada indelungata de timp.

BATERII-LUX.ro este un magazin sanitare unde veti gasi o gama foarte larga de produse sanitare si accesorii Grohe, atat pentru dotarea bailor, cat si a bucatariilor cu design modern si fiabil care sa se plieze pe nevoile si gusturile tale si a afacerii tale.

#baterii lux, #magazin sanitare, #baterii baie , #Comert