Un site care schimba tot ceea ce stiati despre transportul de marfuri si burse de transport

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 09:57
7782 citiri
Un site care schimba tot ceea ce stiati despre transportul de marfuri si burse de transport

www.inPaket.ro este mai mult decat o bursa de transport, este o platforma de licitatii care pune in legatura transportatori verificati cu persoane fizice si companii care cauta solutii de transport.

De ce as alege sa ma inregistrez pe inPaket.ro?

Atat cei care solicita, cat si cei care ofera servicii de transport au la dispozitie aplicatii moderne bazate pe harti prin intermediul carora pot identifica de-a lungul rutelor marfuri sau transportatori disponibili, sistem automatizat de licitare si notificari, sisteme de calificative, dar si aplicatii ce permit utilizatorilor sa-si gestioneze cu usurinta toate activitatile, chiar si atunci cand nu pot accesa platforma o perioada mai lunga.

Persoanele fizice si companiile pot obtine oferte competitive pentru transportul anumitor marfuri, fie ca vorbim de transport marfa generala, transport mobila, transport persoane, tractari auto sau utilaje agricole.

Prin intermediul sistemului de cautare de-a lungul rutelor, transportatorii care urmeaza sa plece in curse si mai au spatii disponibile in camioane au posibilitatea de a transporta la tarife foarte bune si marfurile altor clienti de-a lungul rutelor pe care oricum le parcurg.

Toti cautam la un moment dat o solutie pentru a transporta diverse lucruri, fie ca vorbim de transport de marfuri generale, tractari auto, transport mobila ori relocarea unei locuinte. Exista multe variante, insa nu intodeauna sunt accesibile si sigure.

Cea care a pus bazele proiectului inPaket a intampinat o situatie in care, dupa indelungi cautari si dialoguri cu diverse firme si soferi, a gasit un caraus care sa-i transporte un corp mare de mobilier dar la un tarif care depasea cu mult valoarea obiectului transportat.

Acesta a fost momentul de la care a pornit ideea materializata mai tarziu intr-o platforma ce ofera tuturor posibilitatea de a transporta diverse bunuri la costuri accesibile, cu transportatori de incredere.

inPaket este mai mult decat o bursa de transport, este un loc in care acum nu numai companiile ci si persoanele fizice au acces la solutii sigure si economice de transport. Platforma se bazeaza pe conceptul consumului colaborativ (carsharing) si conecteaza oameni care au idei si interese comune cu scopul de a imparti si utiliza resursele intr-un mod inteligent avand efecte directe si benefice asupra mediului inconjurator.

inPaket faciliteaza crearea de legaturi intre cei care au nevoie sa transporte diverse lucruri si cei care detin autovehicule. Adesea carausii pleaca sau se intorc din curse cu masinile doar partial incarcate, insa acum acest site le ofera posibilitatea de a prelua cu tarife foarte bune pentru clienti si alte marfuri pe care le pot livra de-a lungul rutelor pe care oricum le parcurg.

Astfel, pe site-ul inPaket, cei care cauta solutii de transport vor economisi foarte multi bani, chiar cu pana la 80% fata de alte variante. inPaket in ajuta pe clienti sa obtina oferte foarte bune si, de asemenea, pe soferi sa-si rotunjeasca veniturile.

Un raport al Comisiei Europene arata ca transporturile rutiere reprezinta 72% din totalul transporturilor; zilnic un sfert din vehiculele de transport marfuri circula fara incarcatura dar si mai multe circula incarcate doar partial. inPaket si-a propus sa contribuie la reducerea numarului de autovehicule care circula neincarcate si implicit la scaderea emisiilor de CO2.

Cei care ofera si cei care cauta servicii de transport isi pot crea GRATUIT conturi. Transportatorii pot plasa oferte doar dupa ce parcurg un proces de verificare a unor documente.

Clientii au posibilitatea de a cauta transportatori in functie de rute, de a le verifica reputatia, experienta si istoricul tranzactiilor inainte de a lua deciziile de a incheia tranzactii cu acestia.

inPaket dispune de un sistem foarte eficient de cautare pe harti de-a lungul rutelor; transportatorii pot identifica rapid marfuri de transportat pentru cursele de retur sau pentru cursele in care circula cu camioanele doar partial incarcate.

Sistemul automat de licitare inversa este una din aplicatiile care ii ajuta pe clienti sa obtina oferte competitive iar pe transportatori sa-si optimizeze activitatile si sa castige mai mult.

Prin combinarea experientei inPaket cu noile tehnologii, compania a creat un site inovativ cu o interfata prietenoasa care confera utilizatorilor atat informatii esentiale cat si experiente memorabile.

Contact: contact@inpaket.ro

+4 (0) 765.785.931

Despre inPaket

Cu capital 100% romanesc inPaket si-a inceput activitatea in anul 2014 din dorinta de a oferi tuturor celor care cauta sau ofera solutii de transport o alternativa inovatoare mult mai economica si foarte sigura bazata pe conceptul consumului colaborativ.

Acest concept nou presupune utlilizarea resurselor intr-un mod inteligent cu efecte directe si benefice asupra mediului inconjurator si, de asemenea, faciliteaza economisirea de bani si conectarea oamenilor cu idei si interese comune.

Prin intermediul acestui sistem de licitatii, echipa noastra si-a propus inca de la inceput sa ridice la un alt nivel standardele de calitate pe piata transporturilor si a burselor de transport.

#bursa transport inpaket, #transport persoane fizice, #transport mobila , #Burse transport