Textul Legii bugetului de stat, adoptat de comisii

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 19:54
1406 citiri
Textul Legii bugetului de stat, adoptat de comisii

Parlamentarii din comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului au adoptat pe articole textul Legii bugetului de stat cu 23 de voturi pentru si 18 impotriva, la aceasta ora intrandu-se in dezbaterea anexelor in care sunt prevazute bugetele ordonatorilor principali de credite, relateaza NewsIn.

Articolele Legii bugetului de stat au fost adoptate cu un singur amendament admis din cele 374 propuse, care tine de tehnica legislativa pentru clarificarea prevederilor unui articol.

In schimb, niciun amendament pe fond nu a fost admis, nici macar unul venit din partea PDL, amendament ce primise si un punct de vedere favorabil al Guvernului.

La ora transmiterii acestei stiri, comisiile au intrat in dezbaterea anexelor, in cursul acestei seri fiind programate bugetele a 31 de principali ordonatori de credite.

Votul pe articole nu a vizat sumele referitoare la cuantumul veniturilor si cheltuielilor, precum si al deficitului, acestea urmand sa fie stabilite cu certitudine doar dupa dezbaterea anexelor. 

#text, # lege, # buget, # stat , #Buget