Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rectificarea bugetara taie 40 mil lei din bugetul Ministerului Educatiei

Rectificarea bugetara taie 40 mil lei din bugetul Ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului va pierde 40 de milioane de lei la rectificarea bugetului de stat pe 2010, potrivit proiectului ordonantei de urgenta pe aceasta tema, dupa ce la prima rectificare, in august, a ramas fara alti 494 de milioane de lei, conform NewsIn.

"Se autorizeaza Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa efectueze redistribuiri de credite bugetare si de angajament intre obiectivele de investitii noi, obiectivele de investitii in continuare si 'Alte cheltuieli de investitii' cu incadrare in prevederile bugetare aprobate", se mentioneaza in proiectul ordonantei privind rectificarea bugetului de stat pe 2010.

Mai multi bani decat Educatia ar urma sa piarda
, la a doua rectificare din 2010, Ministerul Economiei (75,3 milioane lei), Ministerul Finantelor (58,1 milioane lei) si Secretariatul General al Guvernului (42,6 milioane lei).Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 788 ori