OUG 50/2010: Comisia de Buget-Finante ofera logistica pentru clientii bancilor

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 00:16
1494 citiri
OUG 50/2010: Comisia de Buget-Finante ofera logistica pentru clientii bancilor

Presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, a declarat miercuri, la The Money Channel, ca pot trimite amendamente la OUG 50 inclusiv clientii bancilor, precizand chiar ca le pune la dispozitie mijloacele logistice ale comisiei, informeaza Newsin.

De altfel, reprezentanti ai clientilor nemultumiti de banci au participat marti la sedinta comisiei. "Am ascultat si opiniile clientilor si pot sa faca amendamente.

Avand in vedere ca nu sunt structuri organizate, care sa dispuna de logistica proprie, noi am oferit logistica noastra sa faca amendamente", a spus Viorel Stefan.

Potrivit acestuia, propunerile facute de comisie au 90% sanse sa treaca de plen. "Comisia de buget-finante este mandatata pentru intocmirea raportului de fond.

Propunerile facute de comisie au 90% sanse sa treaca de plen, unde nu se mai discuta pe fond, ci doar punctual, pe amendamente", a mai spus Stefan.

Deputatii din Comisia de Buget, Finante si Banci au amanat marti votarea OUG 50/2010 privind creditele pentru consumatori pentru a putea permite depunerea de amendamente pana la data de 21 octombrie, urmand ca pe 27 octombrie sa inceapa dezbaterea acestora. 

#oug 50/2010, #clienti, #banci , #Buget