Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Economiei

Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Economiei

Bugetul Ministerului Economiei a fost suplimentat cu peste 7 milioane de euro pentru RAAN din Fondul de Rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, potrivit unei Hotarari aprobate miercuri de Executiv, transmite NewsIn.

Suma este alocata pentru doua sucursale ale Regie Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta -Turnu Severin: Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si Sucursala Inginerie Tehnologica Obiective Nucleare Bucuresti.

Banii vor fi inclusi la capitolele "Cercetare-dezvoltare in domeniul economic", "Bunuri si servicii" si "Alte cheltuieli cu bunuri si servicii" din bugetul Ministerului Economiei pe anul 2009.


RAAN se afla sub autoritatea Ministerului Economiei si are sediul in orasul Drobeta Turnu Severin.


Regia are ca obiect principal de activitate producerea apei grele si a produselor conexe, producerea de energie electrica si termica pentru folosinta industriala si casnica, precum si activitati de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si cercetari in domeniul nuclear, avand in componenta sucursale de producere a apei grele, a energiei electrice si termice, de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si de cercetari nucleare.


RAAN are totodata patru sucursale: termocentrala Romag-Termo, fabrica de apa grea Romag-Prod, Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si SITON (Sucursala de Inginerie Tehnologica pentru Obiective Nucleare). Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 780 ori
Citeste mai multe despreguvern minister economie buget