Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Economiei

Sambata, 01 August 2009, ora 10:08
978 citiri
Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Economiei

Bugetul Ministerului Economiei a fost suplimentat cu peste 7 milioane de euro pentru RAAN din Fondul de Rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, potrivit unei Hotarari aprobate miercuri de Executiv, transmite NewsIn.

Suma este alocata pentru doua sucursale ale Regie Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta -Turnu Severin: Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si Sucursala Inginerie Tehnologica Obiective Nucleare Bucuresti.

Banii vor fi inclusi la capitolele "Cercetare-dezvoltare in domeniul economic", "Bunuri si servicii" si "Alte cheltuieli cu bunuri si servicii" din bugetul Ministerului Economiei pe anul 2009.

RAAN se afla sub autoritatea Ministerului Economiei si are sediul in orasul Drobeta Turnu Severin.

Regia are ca obiect principal de activitate producerea apei grele si a produselor conexe, producerea de energie electrica si termica pentru folosinta industriala si casnica, precum si activitati de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si cercetari in domeniul nuclear, avand in componenta sucursale de producere a apei grele, a energiei electrice si termice, de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si de cercetari nucleare.

RAAN are totodata patru sucursale: termocentrala Romag-Termo, fabrica de apa grea Romag-Prod, Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si SITON (Sucursala de Inginerie Tehnologica pentru Obiective Nucleare). 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
România, al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană în 2023
România, al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană în 2023
România a avut în 2023 al treilea cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană, prin raportarea discrepanței dintre veniturile și chetuielile bugetare la produsul intern brut (PIB) din...
#guvern, #minister, #economie, #buget , #Buget