CNADNR a investit aproape o treime din buget in infrastructura

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 12:28
1358 citiri
CNADNR a investit aproape o treime din buget in infrastructura

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a cheltuit pana la 30 iunie anul acesta, aproximativ 37,9% din buget pentru investitii si pentru constructia de autostrazi, precizeaza NewsIn.

Din totalul de aproximativ 3,35 miliarde lei, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a folosit 37,9% pentru investitii, inclusiv constructia de autostrazi, 25,25% intretinerea drumurilor nationale, 15,18% reprezinta reabilitarile de drumuri nationale finantate din credite externe, 11,1 % proiecte derulate cu fonduri europene, 4,03% reparatiile capitale DN, 4,05% programele de eliminare a efectelor inundatiilor, 2,49% plati pentru rambursari credite externe, plati de dobanzi si comisioane.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. a semnat in primul semestru al anului 2009 contractele pentru constructia autostrazilor Cernavoda - Medgidia si Medgidia - Constanta.

De asemenea, in prezent sunt in desfasurare patru contracte de executie autostrazi pentru proiectele autostrazii Arad - Timisoara, sectorul de autostrada Bucuresti - Moara Vlasiei, sectorul Moara Vlasiei - Ploiesti si autostrada Transilvania.

Tot in aceasta perioada, compania a atribuit contractul de concesiune de lucrari si servicii pentru proiectarea, finantarea, construirea, operarea si intretinerea Autostrazii Comarnic - Brasov" se arata in bilantul de activitate pe S1 2009 al CNADNR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#autostrazi, #buget, #cnadnr, #constructie, #infrastructura, #investitii , #Buget