CEPROM S.A. Satu A- Mare a fost privatizata

Marti, 11 Aprilie 2006, ora 16:45
1233 citiri

Asociatia Salariatilor A"CEPROMA" Satu Mare a cumparat 59,33% din capitalul social al institutului de cercetare CEPROM S.A. Satu Mare, se arata intr-un comunicat AVAS.Valoarea totala a tranzactiei, reprezentand pretul pachetului de actiuni si investitiile, este 372.286,38 RON. Asociatia Salariatilor A"CEPROMA" a fost singurul ofertant.

Prin contractul de vanzare - cumparare de actiuni, cumparatorul s-a angajat ca pe o perioada de 5 ani de la data transferului dreptului de proprietate asupra actiunilor:

-sa mentina si sa dezvolte activitatea principala, precum si celelalte activitati de cercetare A- dezvoltare ale CEPROM S.A Satu Mare, asa cum sunt prevazute in Actul Constitutiv al societatii la data semnarii contractului;

-sa mentina numarul total de salariati ai CEPROM S.A Satu Mare, angajati cu contract de munca pe durata nedeterminata, existent la data semnarii contractului, inclusiv numarul de personal incadrat pe functii de specialitate.

CEPROM Satu Mare are 49 de salariati si desfasoara activitate de cercetare in domeniul stiintelor fizice si naturale. Are un capital social de 124.863,6 RON. La sfarsitul anului trecut, compania inregistrase o pierdere neta de 358,38 mii RON si datorii catre bugetul de stat de 1.913,56 mii RON.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.