Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Calder-A International B.V. a achizitionat RAFO Onesti

Calder-A International B.V. a achizitionat RAFO Onesti

Calder-A International B.V. anunta ca in data de 12.07.2005 a semnat un contract cu Balkan Petroleum Ltd. de cumparare a intregului pachet de actiuni detinut de aceasta firma la S.C. RAFO S.A.Calder-A International B.V. si Balkan Petroleum Ltd au informat AVAS in privinta semnarii contractului de achizitie in conformitate cu procedurile de novatie.

Calder-A International B.V. declara ca rafinaria RAFO-Onesti functioneaza la capacitate maxima, avand contracte de furnizare a cantitatilor necesare de titei pe termen lung.

Ca urmare a unui studiu tehnic intocmit de renumita firma de engineering "Baran", recomandarea unui plan de investitii de aproximativ 100 de milioane USD a fost insusita de Calder-A International B.V., urmand a fi pus in aplicare odata cu finalizarea procedurilor de novatie. Aceasta investitie va permite asigurarea unei calitati a produselor RAFO Onesti in conformitate cu standardele UE la nivelul anului 2009.

Calder-A International B.V. s-a angajat fata de autoritatile romane sa asigure garantiile financiare necesare achitarii datoriilor pe care SC RAFO S.A. le are fata de bugetul de stat.

Totodata, Calder-A International B.V. a declansat un proces de achitare a datoriilor pe care SC RAFO S.A. le are fata de alti creditori.

Gardianul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1032 ori