Bugetul Educatiei nu a fost inca adoptat

Vineri, 20 Februarie 2009, ora 09:44
1589 citiri
Bugetul Educatiei nu a fost inca adoptat

Ioan Oltean a decis suspendarea sedintei Parlamentului joi seara, cu 20 de minute inainte de ora 24:00, dupa aproximativ o ora de discutii pe procedura votarii celor aproape 300 de amendamente depuse de liberalul Liviu Campanu la bugetul Educatiei.

Bugetul Ministerului Educatiei a fost ultimul discutat, iar amendamentele propunse de liberali au fost respinse.

Dezbaterile s-au blocat in momentul in care s-a ajuns la discutarea celor aproape 300 de amendamente depuse de liberalul Liviu Campanu, timpul total alocat acestuia pentru prezentarea amendamentelor fiind de aproape doua ore si 30 de minute.

Cristian Dumitrescu de la PSD a propus ca cele aproape 300 de amendamente ale lui Campanu sa fie votate o singura data, pentru ca au acelasi initiator si indica aceeasi sursa de finantare pentru amendamente - bugetul Administratiei Prezidentiale.

Ioan Oltean a supus la vot propunerea ca toate amendamentele lui Campanu sa fie votate o singura data, aceasta fiind aprobata de plen. Masura a fost contestata de liberali, iar deputatul Adrian Gerea a anuntat ca PNL va contesta modul in care a Oltean a prezidat sedinta, la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

 

 

#educatie, #buget, #parlament, #procedura, #amendamente , #Buget