Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bugetul de publicitate AVAS, scos la licitatie

Bugetul de publicitate AVAS, scos la licitatie

Trei companii si-au anuntat ofertele de participare la licitatia pentru desemnarea firmei care va gestiona bugetul de publicitate al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), in valoare de 4,5 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis miercuri de institutie, informeaza NewsIn.

Comisia de licitatie a inregistrat si deschis ofertele, aproximativ 1.000 de file fiecare, in prezenta celor trei companii, urmand ca in perioada urmatoare sa analizeze continutul acestora.

Activitatea de publicare a anunturilor de privatizare si valorificare, precum si cea de promovare a societatilor comerciale din portofoliul propriu in vederea atragerii de investitori pentru privatizarile desfasurate de AVAS este obligatorie pentru Autoritate, fiind impusa de prevederile O.U.G. nr. 88/1997, privind privatizarea societatilor comerciale, aprobata prin Legea nr. 44/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, ale art. 7 alin (1) din cadrul Legii nr. 137/2002 privind unele masuri pentru accelerarea privatizarii si ale prevederilor art. 77 si ale art. 78 din cadrul H.G. nr. 577/2002 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a O.U.G. nr. 88/1997 si a Legii nr. 137/2002.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1136 ori
Citeste mai multe despreavas buget publicitate licitatie