Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Buget prea mic pentru IMM-uri

Buget prea mic pentru IMM-uri

Finantarea celor 11 programe nationale ale Ministerului IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri este prea mica, doar 22 de milioane de lei, considera reprezentantii Consiliului National al IMM.

Programul de comercializare a produselor si serviciilor de piata, potrivit Consiliului, a primit doar 7,3 milioane de lei.

Programul START, dedicat tinerilor manageri a primit 5 milioane de lei, programul pentru profitul reinvestit are 3,2 milioane de euro, programul "Cresterea competitivitatii prin inovare" - 1,45 de milioane de lei.

Cate 1,2 milioane de lei au fost alocate programelor de sprijinire a mestesugurilor si artizanatului si de consultanta in cazul microintreprinderilor.

Cele mai mici sume au fost repartizate programului pentru sprijinirea femeilor manager si programului privind transferul afacerilor - 450.000 de lei si, respectiv, 200.000 de lei.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1702 ori